Měsíční archivy: Říjen 2022

Sex instruktor (Speaking of Sex) 2001

Manželství Melindy a Dana je na rozpadnutí. A všechno závisí na jedné jediné věci. Dan má totiž potíže s erekcí. Když se v manželské poradně svěří s choulostivým problémem své doktorce, ta je pošle k známému terapeutovi Rogeru Klinkovi. Teprve teď začne ten správný kolotoč bláznivě nešťastných náhod, podvodů a zrady…

Breaking & Exiting (Breaking & Exiting) 2018

Šarmantný zlodej Harry získa oveľa viac, než pôvodne zamýšľal ukradnúť, keď pri pokuse o vlámanie do domu narazí na zúfalú Daisy a začne s ňou vyjednávať. Skôr než dievča urobí najväčšiu chybu svojho života, Harry sa ju pokúsi zachrániť pred sebou samou. Zároveň sa spolu vydajú na bizarnú cestu plnú komických situácií, sebapoznania a lásky.

Druhá šance na lásku (Hearts on Fire) 2013

Matka dvou dětí Jenny McLeanová, která pracuje jako dispečerka tísňové linky 911, se stále ještě vzpamatovává z rozvodu, Když dostane tísňové volání od hasiče Jeffa, kterého zná jen podle hlasu, začne s ním flirtovat. Později se ale dozvídá, že Jeff byl zraněn při požáru a je rozhodnuta konečně se s ním setkat tváří v tvář… Jenny je rozvedená matka dvou dětí (manžel se jednoho dne vypařil“, jak říká), která pracuje jako dispečerka tísňové linky 911. Hasiče Jeffa zná jen podle hlasu – říká mu Kovboj, a on ji zná jako dispečerku 23“. Jednoho dne se ale setkají… Ještě před tím však Jenny stihne rána – šéf jí oznámí, že jí v rámci úsporných opatření musí zkrátit úvazek. Jenny, která se svým platem dosud vycházela jen taktak, se rozhodne, že bude pronajímat volný pokoj ve svém domku. A zájemcem je právě Jeff. Utrpěl totiž při hašení požáru úraz – má dislokovanou zlomeninu nohy a lékař mu kategoricky zakázal používat schody, dokud kost nesroste. Jeff bydlí ve 3. patře bez výtahu. Jenny je trochu v rozpacích, ale obě její děti Luke a Elsie jí nájemníka schválí: okamžitě si je získal svou bezprostřední povahou a taky svými triky, je totiž amatérský kouzelník. Luke a Elsie se rozhodnou pomoci své matce s penězi tím, že budou nabízet v nedalekém domě pro seniory čtenářskou službu. Senioři toto rozptýlení (v ceně 1 dolaru) vítají, Elsie čte slepé paní příběhy, které sama vymyslela, Jeff si zdokonaluje přednes při četbě Bílé velryby. Obě děti se velmi sbližují s Jeffem, vidí v něm náhradního otce a začnou plánovat, jak by ho s matkou daly dohromady. Jenny to znepokojuje. Mužům po trpké zkušenosti s manželem nevěří a bojí se vázat sebe a děti na člověka s tak nebezpečným povoláním. Přesto se s Jeffem, i když zpočátku neochotně, sbližuje…

Krása (Krása) 1976

Amálka , dívka s dobrým srdcem, se trápila, že jí osud nenadělil hezkou tvářičku. Na naléhání matky šla dokonce na tancovačku, kde se jí místní mládenci i děvčata vysmívali. Nešťastná dívka se na radu babičky vydala do lesa… A více už vám neprozradíme. Podívejte se na dnešní příběh. Protože, jak už to v pohádkách bývá, štěstí si Amálku nakonec stejně najde a nebude ani muset tak dlouho čekat.

Dům U špačka (Dům U špačka) 1966

Příběh nás zavede do starého činžáku v Praze, zde žije Martínek (V. Hurt) se svými rodiči ( a J. Hodačová). Martin je nešťastný, že se jeho kamarád Honzík z domu odstěhoval do nového bytu a zůstala mu jen kamarádka Majdulka. Malému chlapci se stýská, trpí samotou a v jeho představách ožije špaček z domovního erbu. O jeho život usiluje zlý kocour Mikeťuk. Chlapec přemůže strach a špačkovi pomůže. Zažene kocoura a malý špaček Duhové pírko se stane jeho milým kamarádem… V půvabném příběhu pro malé i velké diváky se můžete těšit i na paní , která si zahrála sousedku Bartošovou.

Noční host (The Night Guest) 1961

Jednoho dubnového večera roku 1961 zastaví u motelu na benešovské silnici mercedes západoněmeckého podnikatele Hupperta. Sebevědomý obchodník, který kdesi po cestě sbalil naivní studentku Janu, si před hosty zdejšího bufetu nebere servítky a okatě dává najevo svou nadřazenost. Netuší, že svým arogantním chováním probouzí v jednom z přítomných lidí nesnesitelné vzpomínky. Vedoucí motelu Kalous totiž strávil část svého mládí v koncentračním táboře. Jedním z jeho trýznitelů byl právě takový člověk, jako Huppert…

Surfoví náckové musí zemřít (Surf Nazis Must Die) 1987

Los Angeles, blízká budoucnost. Ničivé zemětřesení zdemolovalo většinu města a při záchranných pracích je potřeba každého pomocníka, včetně policistů. Pláže, které jako jediné zůstaly pohromou nedotčeny, tak zůstávají bez dozoru a stávají se rejdištěm řady brutálních gangů. Tím nejdivočejším jsou Surfoví náckové, vládci Power Beach. Jejich vůdce Adolf má jasnou vizi o sjednocení všech gangů a kompletním ovládnutí pobřeží, ale nepočítá s jedním důležitým faktorem. Mamkou Washingtonovou, které Náckové zavraždili jediného syna. Stará žena, zdrcená ztrátou jediného dítěte, se rozhoduje, že Surfoví náckové musí zemřít. A jatka začínají!

Minulost neumírá (The Past Never Dies) 2019

Dvě v minulosti unesené ženy, které dokázaly svému vězniteli utéct, se snaží začít nový život pod falešnou identitou. Netuší však, že je dožene minulost v podobě násilníkova syna… Casey se narodila v zajetí. Její matku Jane unesli ještě jako teenagerku. Když bylo Casey šest let, Jane se konečně podařilo uniknout. Její únosce Timothy byl zatčen a odsouzen do vězení. Od té doby se Jane s velkými obtížemi snaží zařídit normální život nejen pro sebe, ale hlavně pro svou dceru. Casey dodnes pronásledují vzpomínky na to, jak vyrůstala v nesvobodě. Ale zdá se, že Jane se podařilo tragickou minulost překonat. Znovu se vdala a je šťastná. Když se v okolí ztratí několik žen, Jane prozrazuje Casey, že Timothy měl možná komplice a že to může mít na svědomí právě on. Casey je naštvaná, že jí to matka celou dobu tajila. Z toho, že únosy probíhají úplně stejně, mrazí. A pak Jane najednou zmizí. Casey musí čelit démonům vlastní minulosti, aby našla matku dříve, než bude příliš pozdě.

Trick or Treat Scooby-Doo! (Trick or Treat Scooby-Doo!) 2022

Příběh o tom, jak nudný život by byl, kdyby byli do vězení zavřeni všichni zloduši aneb bude mít Scooby-Doo na Halloweena konečně klid na dobroty?

Es por tu bien (It’s for Your Own Good) 2017