Film O nosaté čarodějnici (O nosaté čarodějnici) 1984 online ke shlédnutí

Film O nosaté čarodějnici (O nosaté čarodějnici) 1984 online ke shlédnutí

Na jednom trhu prodávala zelinářka, která se ve svém synovi Jakubovi jen viděla. I Jakub se sám sobě líbil a měl rád lidi s hezkou tváří – jako byl on. Takže mu poněkud vadilo, když k zelinářskému stánku přišla podivínská žena a začala svůj dlouhý a šeredný nos všude strkat. Nebyla to ovšem obyčejná žena, byla to zkušená a poněkud zlomyslná čarodějnice, a ta Jakuba za jeho domýšlivost pěkně potrestala. Jak se z namyšleného panáka stal obětavý a skromný mladík, který si nakonec našel i tu pravou nevěstu, dozvíte se v pohádce, kterou podle literární předlohy Wilhelma Hauffa O trpaslíku Nosovi napsala K. Kuršová. Do titulní role rozmarné čarodějnice obsadila režisérka J. Pokorná Laďku Kozderkovou.

Pokud Vám nefunguje nová zašifrovaná varianta prehrávače, zkuste starou nešifrovanou verzi kliknutím zde. Nešifrovaná varianta nebude fungovat v Google Chrome.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>