Měsíční archivy: Leden 2024

Jak upravit pudla (White trash) 2006

Kadeřnice, která stříhá psy, odjede na víkendový motivační seminář. Zamiluje se tam do novináře, který se ale tajně snaží vyvrátit filozofii New Age.

12th Fail (12th Fail) 2023

A Creature Was Stirring (Good Luck, Nightingale) 2023

Zdravotní sestra, která se stará o svou dceru se záhadným postižením, se snaží skrýt svá tajemství, když se v jejím domě během smrtící vánice ukrývají nezvaní cizinci.

Boudica: Královna válečnice (Boudica) 2023

Boudica, keltská královna a válečnice, která vládla po boku svého manžela krále Prasutaga národu Icenů. Když král umírá rukou římských vojáků, je Boudičino království bez mužského dědice. Římané se zmocňují její půdy a majetku. Ale Boudica má své plány.

Axemas 2: Blood Slay (Axemas 2: Blood Slay) 2018

Poblouzněný Vincent (Rosalie Blum) 1986

Třicátník Vincent Machot je osamělý kadeřník z malého města. Vede jednotvárný život a jediní přátelé, které má, jsou jeho střelená matka a bratranec sukničkář. Setkání s Rosalií Blumovou by ale mohlo dodat věcem šťávu. Je mu totiž trochu povědomá. Vincent se tomu rozhodne přijít na kloub a začne ji sledovat. Vincentova potrhlá a zcela předvídatelná detektivní činnost neunikne Rosaliině pozornosti. Dáma, které je něco přes padesát, požádá svou neteř Aude, aby Vincenta prověřila. Brzy tak Aude začne sledovat Vincenta, který zase sleduje Rosalii. Okouzlující hra na schovávanou změní jejich životy jednou provždy

Finestkind (Finestkind) 2023

Posádka rybářů se vydává do nebezpečných vod, když se jim začnou hromadit dluhy.

Foe (Foe) 2023

Natočeno podle stejnojmenného románu . Manželé Hen a Junior hospodaří na odlehlém kousku půdy, který patří Juniorově rodině už po generace, ale jejich poklidný život se změní ve chvíli, kdy se u jejich dveří objeví nezvaný cizinec a oznámí manželům, že Junior bude odvezen na velkou vesmírnou stanici a jeho žena zůstane ve společnosti robota.

Jak mít sex (How to Have Sex) 2023

Tři britské teenagerky jedou na prázdniny a doufají, že je čeká nejlepší léto jejich života – naplno se vrhají do divokého nočního života. Skvělý, neonem prozářený debut kameramanky a režisérky o trojici britských teenagerek na divoké prázdninové jízdě plné alkoholu zaznamenal obrovský úspěch na festivalu v Cannes. Vtipný, promyšlený, ale zničující pohled na složitost ženského přátelství a sexualitu dospívajících.

Io sono l’abisso (I Am the Abyss) 2022