Film Salt-N-Pepa (Salt-N-Pepa) 2021 online ke shlédnutí

Film Salt-N-Pepa (Salt-N-Pepa) 2021 online ke shlédnutí

Příběh o tom, jak studentky Queensborough Community College Cheryl Salt Jamesová a Sandra Pepa Dentonová pronikly do světa rapu a hip-hopu poté, co nahrály píseň pro školní projekt svého kamaráda Hurbyho Azora. Salt-N-Pepa jako jedna z prvních ženských rapových skupin výrazně ovlivnila populární kulturu a svými jedinečnými texty a hudbou změnila tvář hip hopu, kterému do té doby dominovali muži. Film sleduje příběh Salt-N-Pepa od jejich školních začátků až po hvězdnou kariéru nejprodávanější ženské rapové kapely, která sbírala jeden úspěch za druhým a získala řadu ocenění včetně Grammy. Cheryl a Sandra tak vydláždily cestu všem raperkám, které šly v jejich stopách. Ve snímku zazní i největší hity Salt-N-Pepa, včetně Lets Talk About Sex, What a Man, Shoop a Push It.

Pokud Vám nefunguje nová zašifrovaná varianta prehrávače, zkuste starou nešifrovanou verzi kliknutím zde. Nešifrovaná varianta nebude fungovat v Google Chrome.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>