Měsíční archivy: Červenec 2020

Jsme v tom společně (On est ensemble) 2020

Aktivisti z celého světa bojují proti nespravedlnosti a snaží se o změny ve společnosti. Tenhle dokument vznikl potom, co natočili videoklip Solidarité.

Záletníci (Gli infedeli) 2020

Od nehorázných lží po sexy překvapení. Sbírka krátkých příběhů ukazuje, jakých pošetilostí se dopouštějí muži, kteří mají trable s věrností a vztahy.

Father Soldier Son (Father Soldier Son) 2020

Po těžkém zranění na misi v Afghánistánu se rotmistr Brian Eisch se svými syny pouští na cestu za láskou, prohrami, vzpomínkami i odpuštěním.

Der Überläufer (Der Überläufer) 2020

Píše se rok 1944. Walter Proska je mladý voják Wehrmachtu, který začíná zpochybňovat smysl války, začíná si uvědomovat, kdo je skutečným nepřítelem a klade si otázku, zda je jeho povinností vlast nebo svědomí.

Palm Springs (Palm Springs) 2020

V Palm Springs se koná velká svatba, všichni jsou jaksepatří natěšeni, nicméně dva hosté nejsou celou událostí dvakrát nadšeni. První je Nyles a druhou Sarah . Okolnosti je svedou k sobě a dvojice se ocitá sama na pláži v romantické chvilce. V tu chvíli se však neznámo odkud objevuje maskovaný Roy , který na Nylese zaútočí lukem a šípy. Zraněný Nylese utíká do podivně zářící jeskyně, přičemž varuje Sarah, aby ho nenásledovala. Ta však jeho rady neuposlechne.

The Beach House (The Beach House) 2019

Mladý milenecký pár prichádza do osamoteného domu na jednej z pláží východného pobrežia USA. S prísľubom prázdnin mimo civilizácie sa tešia na spoločne strávené chvíle osamote, avšak nachádzajú v domčeku postarší pár, ktorý v ňom tiež má v pláne prebývať – to je však ešte ten najmenší problém, pretože z mora na nich všetkých číha ďaleko desivejšia hrozba.

Ordinary Love (Ordinary Love) 2019

Urzila Carlson: Překvalifikovaná zoufalka (Urzila Carlson: Overqualified Loser) 2020

Stand-upová komička Urzila Carlson udržuje publikum ve varu svými nápady na vylepšení slavné show The Biggest Loser“ a historkami o sexu a kocovině z krabicového vína.

MILF (MILF) 2018

MILF je debut herečky v roli režisérky. Letní lehká a trochu lechtivá komedie o třech kamarádkách od základky, Cecilii , Soně a Elise (tu hraje sama režisérka), které si vyjedou na prázdniny k moři na Côte dAzur, především proto, aby uklidily a nablýskaly vilu, kterou vdova Cecilie zdědila a chce ji prodat. Všem je sice přes čtyřicet, ale vypadají dobře a jak zjistí, zájem o ně mají i mnohem mladší muži. Postupně se uvolňují, přizpůsobují a učí mladíky (trojice Paul, Matthew a Markus, která provozuje školu jachtingu) jak si nehrát na mača nebo pornohvězdu, ale ženě udělat potěšení (Cecilii trvá nejdéle, než se osmělí). Humor je jednodušší, diskuse o velikosti penisu, masturbaci, kouření a podobně jsou běžné, typický je vtípek Elise, když si vezme tričko s nápisem Jsem panna“ a každému vysvětluje, že to je hodně staré tričko. Možná snaha ukázat genderové role naruby, ženy ovládající muže, možná jen pokus o lehce sexy komedii.

Camp Cold Brook (Camp Cold Brook) 2018

Tím lovcov duchov sa v snahe zachrániť svoju televíznu reláciu vyberie na miesto nazývané Camp Cold Brook, kde v deväťdesiatych rokoch prišlo o život viacero detí. Netrvá dlho a zisťujú, že miesto je aj desiatky rokov po incidente stále obývané duchmi, ktorí z nezvaných hostí nie sú nadšení.