Měsíční archivy: Červen 2023

85 South: Legendy z ghetta (85 South: Ghetto Legends) 2023

DC Young Fly, Karlous Miller a Chico Bean z veleúspěšného podcastu divákům v neopakovatelném vystoupení předvedou, že neznají žádná tabu.

Assassin Club (Assassin Club) 2023

Nájemný vrah dostane nabídku zabít sedm lidí po celém světě, aby zjistil, že cílem jsou také nájemní vrazi, kteří byli najati, aby zabili jeho.

Black Lotus (Black Lotus) 2023

Bývalý pracovník speciálních sil vede v ulicích Amsterdamu válku jednoho muže, aby zachránil dceru svého přítele z místního zločineckého syndikátu.

BlackBerry (BlackBerry) 2023

Dva rozdílní podnikatelé – inovátor Mike Lazaridis a obchodník Jim Balsillie – spojili své síly v podniku, který se za více než deset let stal celosvětovým hitem. Přístroj, který jeden z nich vynalezl a druhý prodával, byl BlackBerry, návykový mobilní telefon, který změnil způsob, jakým svět pracoval, hrál si a komunikoval. Ale současně s tím, jak BlackBerry stoupal k novým vrcholům, začal se ztrácet uprostřed války smartphonů, nerozhodnosti managementu, která nakonec vedla k rozpadu jednoho z nejúspěšnějších podniků v dějinách businessu.

Bloody Mallory (Bloody Mallory) 2002

Nájemná bojovnice a její parta chtějí zbavit Francii temných sil. Pustí se proto do boje s tajemnou postavou v kápi a její mocnou sektou příšer.

Danur: I Can See Ghosts (Danur: I Can See Ghosts) 2017

Hilma (Hilma) 2022

Životopisný snímek o švédské průkopnici abstraktního umění Hilmě af Klint, která žila na přelomu devatenáctého a dvacátého století. Veterán (, ) do svého filmu obsadil jak svou ženu , tak dceru .

Král klonů (King of Clones) 2023

Strhující dokument o nechvalně známém korejském vědci a jeho revolučním výzkumu klonování lidí i skandálním konci kariéry.

Kobane (Kobane) 2022

Koputus (Koputus) 2023

Traja súrodenci sa vracajú do rodného mesta, aby predali dom svojich zavraždených rodičov, ktorý sa nachádza uprostred lesa. Keď tam prídu, všimnú si, že les ich núti správať sa zvláštne. Vracajú sa im traumy z detstva, alebo sa v lese deje niečo nadprirodzené? A čo s tým majú spoločné letokruhy stromov? Ako padá temnota, udalosti z minulosti sa začínajú opakovať a nikto už nie je v bezpečí.