Měsíční archivy: Květen 2024

Na hranicích (Frontiers) 2023

Po tragické nehodě se Diane cítí neustále ohrožena. Její dvě sestry jsou znepokojeny a zalarmují matku, která se vrací, aby rodinu podpořila.

Maturitní ples (Prom Dates) 2024

Dvě nejlepší kamarádky se po rozchodu těsně před maturitním plesem vydají hledat nové partnery.

Rebelky (Rebelles) 2019

Sandra, bývalá miss Nord-Pas-de-Calais, nemá práci ani vzdělání. Vrací se bydlet k matce a jediná práce, kterou sežene, je u pásu v místní rybí konzervárně. To by ještě šlo, kdyby nemusela odrážet neodbytné návrhy svého nadřízeného. Když nešťastnou náhodou způsobí jeho smrt, začne se roztáčet řetězec tragikomických událostí… Nehodě jsou totiž přítomny dvě další dvě Sandřiny kolegyně, a když se chystají zavolat pomoc, najdou ve skříňce mrtvého tašku plnou peněz. Co mají udělat s tělem, a co s penězi…?

Tajemství neandertálců (Secrets of the Neanderthals) 2024

Dokument o záhadách, které obestírají neandrtálce. Co nám o jejich životě i tajemném zmizení prozradí jejich fosilní pozůstatky?

Pěkná rebelka (Beautiful Rebel) 2024

Gianna Nannini, která patří mezi největší italské rockové hvězdy, si šla za svým snem navzdory vlastní rodině i hudebnímu průmyslu. Jak to ale celé vlastně začalo?

Něco jako líbánky (Shahr zii aleasal) 2024

Novomanželé na svatební cestě zjistí, že jsou každý z úplně jiného těsta. Můžou se ale tyhle protiklady přitahovat?

Soul Mates (Soul Mates) 2023

The Last Rifleman (The Last Rifleman) 2023

Severoírsky veterán z druhej svetovej vojny Artieho Crawford sa na 75. výročie vylodenia v Normandii rozhodne utiecť zo svojho opatrovateľského domu a vydať sa na namáhavú, no inšpiratívnu cestu až do Francúzska, aby vzdal poslednú úctu svojmu najlepšiemu priateľovi a našiel odvahu čeliť duchom svojej minulosti.

Kuang bao ju xi (The Lizard) 2024

Nevěstina máma (Mother of the Bride) 2024

Matka vyrazí na tropický ostrov, kde se bude vdávat její milovaná dcera. Tam ale zjistí, že otec ženicha je její bývalý přítel, kterého neviděla už desítky let.